Sprawdzamy dostępność
leków w 10 928 aptekach
OSTROVIT ASHWAGANDHA
OstroVit Ashwagandha
Ulotka
Jaki jest skład OstroVit Ashwagandha?
Ekstrakt z korzenia ashwagandhy (Withania somnifera L. Dunal) standaryzowany na 1.5% witanolidów DER 6:1; substancja wypełniająca - celuloza mikrokrystaliczna, skrobia; substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, pszenicę, jaja, seler, gorczycę, skorupiaki.
Wartość odżywczaMasa netto produktu: 58 g
Składniki aktywne | Na porcję |
---|---|
Ekstrakt z korzenia witanii ospałej (Ashwagandha) | 375 mg |
- w tym witanolidy (1.5 %) | 5.63 mg |
OstroVit Ashwagandha zalecane spożycie
Stosować 1 porcję (1 tabletka) dziennie.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
- Dawka:
- -
- Postać:
- tabletki
- Działanie:
- Wewnętrzne
- Temp. przechowywania:
- od 15.0° C do 25.0° C
- Podmiot odpowiedzialny:
- OSTROVIT SP. Z O.O.
- Grupy:
- Pozostałe witaminy i minerały
- Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
- Gotowy, Suplement diet.
- Dostępność:
- Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy ogólnodostępne
- Podawanie:
- Doustnie
- Wydawanie:
- Sprzedaż odręczna
- Rejestracja:
- Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
- Opakowanie handlowe:
- 90 tabl.
Interakcje OstroVit Ashwagandha z innymi lekami
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Interakcje OstroVit Ashwagandha z żywnością
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: