Olekardin interakcje ulotka kapsułki miękkie  30 kaps.

Trudno dostępny w aptekach

 

Olekardin kapsułki miękkie | 30 kaps.


Dowiedz się więcej

Rodzaj: suplement diety

Podmiot odpowiedzialny: GINSENG POLAND


Opis produktu Olekardin


Jaki jest skład Olekardin?

 

Porcje dzienne

SKŁAD

1 kapsułka

2 kapsułki

Olej rybi  kwasy Omega 3 kwas EPA (kwas eikozapentaenowy) kwas DHA (kwas dokozaheksaenowy)

332 mg

99,60 mg

59,76 mg

39,84 mg

664 mg

199,20 mg

119,52 mg

79,68 mg

Olej z nasion wiesiołka

 kwasy Omega 6 / kwas gamma-linolenowy GLA

332 mg

33,2 mg

664 mg

66,4 mg

Olej z nasion lnu

 kwasy Omega 3 / kwas alfa-linolenowy ALA kwasy Omega 6 / kwas linolowy LA kwasy Omega 9 / kwas oleinowy OA

332 mg

182,50 mg

58 mg

58 mg

664 mg

365 mg

116 mg

116 mg

Witamina E (D-alfa-tokoferol)

5 mg (41,67% RWS*)

10 mg (83,33% RWS*)

Wartość odżywcza

1 kapsułka

100 g

Wartość energetyczna (energia)

44,33 kJ / 10,55 kcal

3 194,48 kJ / 760,60 kcal

Tłuszcz

1 g

11,84 g

 w tym

  

 - kwasy tłuszczowe nasycone

0,16 g

11,84 g

 - kwasy tłuszczowe jednonienasycone Omega 9

0,12 g

8,65 g

 - kwasy tłuszczowe wielonienasycone Omega 3, 6 

0,65 g

47,27 g

Węglowodany

0,09 g

6,84 g

 - w tym cukry

0,00 g

0,00 g

Białko

0,29 g

21,01 g

Sól

0,00 g

0,00 g

Witamina E

5 mg (41,67% RWS*)

360,29 mg


Olekardin zalecane spożycie

od 1 do 2 kapsułek dziennie, między posiłkami.


Skład


Interakcje Olekardin z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.


Interakcje Olekardin z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.


Grupy

  • Preparaty zawierające kwasy omega
  • Omega
  • Witamina E

Dodatkowe informacje

Wybierz interesujące Cię informacje:

Informacje o kodach BLOZ oraz możliwości współpracy z BLOZ dostępne są pod adresem BLOZ.pharmind.pl.