Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru interakcje ulotka sok  300 ml

Brak informacji o dostępności produktu

 

Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru sok | 300 ml


Dowiedz się więcej

Rodzaj: środek spożywczy

Podmiot odpowiedzialny: OLEOFARM SP. Z O.O.


Opis produktu Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru

Kiedy stosujemy Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru?

Sok z brzozy otrzymywany jest wczesną wiosną z pni drzew brzozy i zbierany jest w okresie od pojawienia się pierwszych pączków na drzewie do czasu rozwinięcia się liści. Charakteryzuje się jasnosłomkowym kolorem, a dodatek naparu z liści pokrzywy nadaje mu orzeźwiający smak. Sok z brzozy warto pić zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym i w okresie przesilenia wiosennego. Zawiera naturalnie występujące cukry.

bez dodatku konserwantów bez dodatku aromatów


Jaki jest skład Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru?

Składniki: sok z pnia brzozy (Betula pendula) (59,94%), napar z liści pokrzywy (Urtica dioica) na soku z pnia brzozy (39,96%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Wartość odżywcza 100 ml produktu: wartość energetyczna (energia) – 15,3 kJ/3,6 kcal, tłuszcz - 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g, węglowodany – 0,9 g, w tym cukry – 0,9 g, białko - 0 g, sól - 0 g.


Interakcje Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas zażywania tego środka spożywczego wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.


Interakcje Sok Z Brzozy Z Naparem Z Liści Pokrzywy bez dodatku cukru z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas zażywania tego środka spożywczego należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.


Grupy

  • Pozostałe preparaty żywieniowe

Dodatkowe informacje

Wybierz interesujące Cię informacje:

Informacje o kodach BLOZ oraz możliwości współpracy z BLOZ dostępne są pod adresem BLOZ.pharmind.pl.