
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Oillan balance to dermokosmetyki do pielęgnacji skóry twarzy skłonnej do alergii, które przywracają równowagę fizjologiczną oraz wspomagają naturalny system ochronny cery: suchej i odwodnionej, z trądzikiem pospolitym i niedoskonałościami, naczyniowej i skłonnej do zaczerwienień. Preparaty pielęgnacyjne zalecane w przebiegu dysfunkcji i schorzeń dermatologicznych, jak również po zabiegach z zakresu dermatologii oraz medycyny estetycznej (np. peelingi chemiczne, mikrodermabrazja, zabiegi laserowe, mezoterapia igłowa). Seria przeznaczona do stosowania u osób powyżej 3. roku życia. Przeznaczony do pielęgnacji suchej i odwodnionej skóry wokół oczu, wrażliwej i skłonnej do reakcji alergicznych. Do stosowania w przebiegu schorzeń dermatologicznych (AZS, łuszczyca) oraz po zabiegach dermatologicznych i medycyny estetycznej. Kwas Hialuronowy: wiąże wodę w naskórku, utrzymuje prawidłowy poziom nawilżenia skóry, chroniąc ja przed przesuszeniem. Ekstrakt z Centel La Asiatica: uelastycznia, wygładza zmarszczki i poprawia mikrokrążenie, niwelując cienie i obrzęki pod oczami. Alantoina: łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia. Peptydy: odbudowują struktury skóry, chroniąc przed przedwczesnymi oznakami starzenia.
Aqua
Glycerin
Propylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Centella Asiatica Leaf Extract
Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Allantoin
Carbomer
Caprylyl Glycol
Triethanolamine
Phenethyl Alcohol
Potassium Sorbate
Butylene Glycol
Codziennie rano i wieczorem nanieść na skórę pod oczami, delikatnie wklepując opuszkami palców.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: