LACTOBACILLUS RHAMNOSUS PRO SPORT

Lactobacillus Rhamnosus Z Fos interakcje ulotka kapsułki - 60 kaps.

Lactobacillus Rhamnosus Z Fos

kapsułki | - | 60 kaps.
suplement diety
Cena zależna od apteki
Trudno dostępny w aptekach

Ulotka



Jaki jest skład Lactobacillus Rhamnosus Z Fos?

SKŁADNIKI: Lactobacillus Rhamnosus, NutraFlora®, substancja wypełniająca: mikrokrystaliczna celuloza, wegetariańska otoczka kapsułki: hydroksypropylmetyloceluloza, stabilizator: guma gellan, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.



1 kapsułka wegetariańska

NutraFlora® scFoS®
(krótkołańcuchowe fruktooligosacharydy)

100mg

Lactobacillus Rhamnosus (5 mld CFU)

25mg

CFU - jednostka tworząca kolonię


Lactobacillus Rhamnosus Z Fos zalecane spożycie

ZALECANA PORCJA PRODUKTU DO SPOŻYCIA W CIĄGU DNIA: Jedna kapsułka dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety.

Dawka:
-
Postać:
kapsułki
Działanie:
Wewnętrzne
Temp. przechowywania:
od 15.0° C do 25.0° C
Podmiot odpowiedzialny:
PRO SPORT MAJDANIEC, FILARSKI SP.K.
Grupy:
Probiotyki
Probiotyki
Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
Gotowy, Suplement diet.
Dostępność:
Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy zaopatrzenia medycznego, Sklepy ogólnodostępne
Podawanie:
Doustnie
Wydawanie:
Sprzedaż odręczna
Rejestracja:
Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
Opakowanie handlowe:
60 kaps.

Skład

Interakcje Lactobacillus Rhamnosus Z Fos z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.

Interakcje Lactobacillus Rhamnosus Z Fos z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.

Najnowsze pytania dotyczące Lactobacillus Rhamnosus Z Fos


Wybierz interesujące Cię informacje: