Sprawdzamy dostępność
leków w 10 928 aptekach
BIO-OMEGA 3 NATURAL
Bio-Omega 3 Natural
Ulotka
Kiedy stosujemy Bio-Omega 3 Natural?
zawiera EPA i DHA, które przyczyniają się do utrzymania prawidłowej czynności serca (*), funkcji mózgu (**) i prawidłowego widzenia (**).
*) Min. 250 mg DHA / EPA dziennie. **) Min. 250 mg of DHA dziennie
Bio-Omega 3 Natural - działanie
Dla serca, mózgu i wzroku. Naturalny olej rybi w formie trójglicerydów. Kapsułka z żelatyny rybiej o cytrynowym aromacie w 100% pochodzenia rybiego. Bez smaku i zapachu ryby. Olej z ryb, którego czystość jest znacznie poniżej limitów regulacyjnych dotyczących zanieczyszczenia. Zawiera EPA i DHA, które przyczyniają się do utrzymania prawidłowej czynności serca (*), funkcji mózgu (**) i prawidłowego widzenia (**).
Jaki jest skład Bio-Omega 3 Natural?
Olej rybi
Otoczka kapsułki: żelatyna pochodząca z ryb
Substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, woda oczyszczona
Aromat o smaku cytrynowym.
Bio-Omega 3 Natural zalecane spożycie
Dzieci powyżej 4 roku życia, młodzież oraz dorośli: przyjmować 2 kapsułki dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 250 mg EPA i DHA dziennie.
- Dawka:
- -
- Postać:
- kapsułki
- Działanie:
- Wewnętrzne
- Podmiot odpowiedzialny:
- PHARMA NORD
- Grupy:
- Preparaty zawierające kwasy omega
- Omega
- Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
- Gotowy, Suplement diet.
- Dostępność:
- Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne
- Podawanie:
- Doustnie
- Wydawanie:
- Sprzedaż odręczna
- Rejestracja:
- Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
- Opakowanie handlowe:
- 90 kaps.
Skład
Interakcje Bio-Omega 3 Natural z innymi lekami
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Interakcje Bio-Omega 3 Natural z żywnością
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: