
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
SKŁADNIKI: Witamina D - cholekalcyferol, mąka ryżowa, otoczka kapsułki: żelatyna, stabilizator: skrobia modyfikowana, emulgator: estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, przeciwutleniacz: l-askorbinian sodu, DL-alfa-tokoferol, substancja wiążąca: średniołańcuchowe trójglicerydy, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.
1 kapsułka | 2 kapsułki | referencyjne | |
Witamina D (cholekalcyferol) | 50µg | 100µg | 1000% / 2000% |
ZALECANA PORCJA PRODUKTU DO SPOŻYCIA W CIĄGU DNIA: Jedna kapsułka 1-2 razy dziennie z jedzeniem. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: