
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Zastosowanie:
Owoce goji są znane i cenione od tysięcy lat w Azji. Nazywane są „czerwonym diamentem”. Polecane do spożycia solo lub jako dodatek do musli, deserów, wypieków i herbaty.
Składniki:
Owoce goji (Lycii fructus) – 100%.
Wartość odżywcza 100g produktu. Energia 1353kJ/322kcal. Tłuszcz: 4,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g; węglowodany: 48g, w tym cukry: 27g; białko: 13g; sól: 1,5g.
Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób użycia:
Zaleca się spożycie do 50 jagód dziennie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: