OSAVI ASHWAGANDHA

Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym interakcje ulotka żelki - 90 szt.

Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym

żelki | - | 90 szt.
suplement diety
Cena zależna od apteki
Trudno dostępny w aptekach

Ulotka


Kiedy stosujemy Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym?

Produkt przeznaczony dla dorosłych.
Wsparcie w czasie napięcia psychicznego i nerwowego oraz niepokoju, wsparcie relaksacji oraz mentalnego i fizycznego samopoczucia, wspomaganie prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych, zmniejszenie uczucia zmęczenia i znużenia.
Zalecany dla osób dorosłych chcących uzupełnić swoją dietę w witaminę B6, B12 oraz ekstrakt z korzenia ashwagandha.
Odpowiedni dla wegetarian, wegan, osób z alergią na gluten, laktozę, soję.

Jaki jest skład Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym?

Syrop glukozowy, cukier, woda, ekstrakt z korzenia ashwagandha (Withania somnifera), substancja żelująca: pektyny, kwas: kwas cytrynowy, regulator kwasowości: cytrynian sodu, naturalny barwnik: antocyjany, olej kokosowy, naturalny aromat, chlorowodorek pirydoksyny, substancja glazurująca: wosk carnauba, cyjanokobalamina.
Skład zalecanej dziennej porcji do spożycia:
Ekstrakt z korzenia ashwagandha (Withania somnifera), DER 10:1 - 375 mg standaryzowany na min. 1,5% witanolidów - min. 5,6 mg
Witamina B6 - 1 mg (71% RWS)
Witamina B12 - 1,3 µg (52% RWS)

Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym – jakie działania niepożądane mogą wystąpić?

- Ashwagandha wspiera odporność organizmu na stres.
- Ashwagangha wspiera w zachowaniu w optymalnego mentalnego i fizycznego samopoczucia.
- Witamina B6 oraz B12 pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych oraz przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.

Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym zalecane spożycie

Zalecana porcja do spożycia: 3 żelki, po posiłku.
Sposób użycia: Sugerujemy przyjmować po posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.

Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym – jakie środki ostrożności należy zachować?

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

Przyjmowanie Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym w czasie ciąży

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
Dawka:
-
Postać:
żelki
Działanie:
Wewnętrzne
Temp. przechowywania:
od 15.0° C do 25.0° C
Podmiot odpowiedzialny:
OLIVIT SP. Z O.O.
Grupy:
Pozostałe witaminy i minerały
Stres i poprawa nastroju
Witamina B
Wzmocnienie i pobudzenie
Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
Gotowy, Suplement diet.
Dostępność:
Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy zaopatrzenia medycznego, Sklepy ogólnodostępne
Podawanie:
Doustnie
Wydawanie:
Sprzedaż odręczna
Rejestracja:
Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
Opakowanie handlowe:
90 szt.

Skład

Interakcje Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.

Interakcje Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.

Najnowsze pytania dotyczące Osavi Ashwagandha 375 mg o smaku wiśniowym


Wybierz interesujące Cię informacje: