
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Szczep Lactobacillus reuteri został wyizolowany spośród dziesiątków tysięcy innych szczepów bakteryjnych. W tym żmudnym procesie wyseparowany został wyjątkowy rodzaj bakterii wykazujący największe działanie przeciw szczepowi H. pylori.
Pylopass® wytrzymuje niskie pH w żołądku wykorzystując odpowiedni mechanizm przetrwania, któremu nie szkodzi kwas solny. Nie wymaga kontrolowanej temperatury w transporcie i przechowywaniu.
Proces produkcyjny Pylopass®
Pylopass® jest produkowany w procesie fermentacji opatentowanego szczepu L. reuteri w kontrolowanych warunkach w celu osiągnięcia szczytowych możliwości agregacji. Po fermentacji komórki są zbierane, osadzone w matrycy i suszone rozpyłowo w niskiej temperaturze.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: