
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Składniki suplementu diety Flostrum Plus:
- stanowią uzupełnienie diety zwłaszcza w trakcie i po antybiotykoterapii,
- uzupełniają fizjologiczną mikroflorę przewodu pokarmowego.
SKŁADNIKI: olej słonecznikowy rafinowany, olej kokosowy całkowicie uwodorniony, liofilizowane colostrum zawierajace 30% IgG, Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, Lactobacillus reuteri LAB2PRO, substancja zagęszczająca – mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat cytrynowy, przeciwutleniacz – D-alfa-tokoferol (naturalna witamina E).
SKŁADNIKI | 1 ml | 2 ml |
Lactobacillus rhamnosus GG | 5 x 109 CFU* | 10 x 109 CFU* |
Lactobacillus reuteri | 1 x 108 CFU* | 2 x 108 CFU* |
Colostrum** 30% IgG | 50 mg | 100 mg |
* CFU – jednostka tworząca kolonię bakterii
** siara krowia
OSTRZEŻENIA:
Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu.
Na dnie butelki może być widoczny osad, który nie wpływa na jakość produktu.
Produkt zawiera żywe kultury bakterii, które są wrażliwe na ciepło, z tego względu nie należy narażać produktu na działanie źródeł ciepła, promieni słonecznych i na gwałtowne zmiany temperatur.
OSTRZEŻENIA:
Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu.
Na dnie butelki może być widoczny osad, który nie wpływa na jakość produktu.
Produkt zawiera żywe kultury bakterii, które są wrażliwe na ciepło, z tego względu nie należy narażać produktu na działanie źródeł ciepła, promieni słonecznych i na gwałtowne zmiany temperatur.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: