
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Zastosowanie : preparat polecany jest dla dzieci powyżej 6. roku życia i dorosłych jako uzupełnienie codziennej diety w witaminę C.
Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
(22,5% referencyjnej wartości spożycia).
Składniki : pasteryzowany sok z owoców czarnej porzeczki ( Ribes nigrum) - 99,95%*, kwas L-askorbinowy (witamina C).
Zalecane spożycie : dzieci powyżej 6. roku życia i dorośli: 60 ml (4 łyżki stołowe) dziennie. Jedna łyżka stołowa odpowiada 15 ml. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.
UWAGA! Produkt może nieznacznie różnić się barwą i smakiem w zależności od partii.
Może wytracić się naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 14 dni. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.UWAGA! Produkt może nieznacznie różnić się barwą i smakiem w zależności od partii.
Może wytracić się naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 14 dni. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: