Sprawdzamy dostępność
leków w 10 929 aptekach
CELADRIN PRO SPORT
Celadrin
Ulotka
Jaki jest skład Celadrin?
SKŁADNIKI: Celadrin, emulgator: olej sojowy, olej z oliwy, olej z łososia, otoczka kapsułki: żelatyna, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, barwnik: (ekstrakt mączki chleba świętojańskiego, glukoza, karmel).
1 kapsułka | 2 kapsułki | 3 kapsułki | |
Celadrin® [mieszanka estryfikowanych węglowych kwasów tłuszczowych (EFAC)] | 350mg | 700mg | 1050mg |
Celadrin zalecane spożycie
ZALECANA PORCJA PRODUKTU DO SPOŻYCIA W CIĄGU DNIA: Jedna kapsułka 1-3 razy dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety.
Celadrin – jakie środki ostrożności należy zachować?
Produkt przeznaczony tylko dla dorosłych. Przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem jeśli przyjmujesz leki na receptę. Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Przyjmowanie Celadrin w czasie ciąży
Produkt przeznaczony tylko dla dorosłych. Przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem jeśli przyjmujesz leki na receptę. Trzymać poza zasięgiem dzieci.
- Dawka:
- -
- Postać:
- kapsułki
- Działanie:
- Wewnętrzne
- Temp. przechowywania:
- od 15.0° C do 25.0° C
- Podmiot odpowiedzialny:
- PRO SPORT MAJDANIEC, FILARSKI SP.K.
- Grupy:
- Preparaty na stawy
- Suplementy na zdrowe kości i stawy
- Stan zapalny
- Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
- Gotowy, Suplement diet.
- Dostępność:
- Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy ogólnodostępne
- Podawanie:
- Doustnie
- Wydawanie:
- Sprzedaż odręczna
- Rejestracja:
- Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
- Opakowanie handlowe:
- 90 kaps.
Skład
Interakcje Celadrin z innymi lekami
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Interakcje Celadrin z żywnością
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: