PODP. MASMI KLASYCZNE O ANATOM.KSZTAŁCIE

Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie interakcje ulotka podpaska - 16 szt.

Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie

podpaska | - | 16 szt.
środek higieniczny
Cena zależna od apteki
Trudno dostępny w aptekach

Ulotka


Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie - działanie

Produkt w całości wykonany z 100% certyfikowanej bawełny organicznej (włącznie z wkładem pochłaniającym)!! Jedwabista zewnętrzna powłoka ze specjalnym przeplotem zapobiegającym przyklejaniu się do skóry włókien bawełny.

Doskonała wentylacja skóry dzięki zastosowaniu w całym produkcie 100% certyfikowanej bawełny organicznej. Podpaski pozwalają skórze oddychać, zapewniają komfort i są zalecane dla kobiet ze skórą wrażliwą i skłonną do podrażnień.

specjalna konstrukcja na dzień z podtrzymującą taśmą klejącą na zewnętrznej stronie podpaski ultra cienkie, wysoce chłonne hypoalergiczne dla zmniejszenia ryzyka podrażnień i alergii zapewniają długotrwałą i komfortową ochronę w ciągu dnia 100% ulegające biodegradacji.

Sposób użycia: Oderwij tylne zabezpieczenie podpaski i przyklej ją do bielizny.

Nie zawierają :

perfum, superabsorbentów w postaci proszków i pudrów, pulpy celulozowej, wiskozy / Rayoncelulozyplastikuchlorudioksyn

Dawka:
-
Postać:
podpaska
Działanie:
Podmiot odpowiedzialny:
YOVEE GRZEGORZ MOKOBODZKI
Grupy:
Akcesoria higieniczne
Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
Gotowy, Środek higieniczny
Dostępność:
Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy zaopatrzenia medycznego, Sklepy ogólnodostępne
Wydawanie:
Sprzedaż odręczna
Opakowanie handlowe:
16 szt.

Interakcje Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.

Interakcje Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.

Najnowsze pytania dotyczące Podp. Masmi Klasyczne o anatom.kształcie


Wybierz interesujące Cię informacje: