Pierzga interakcje ulotka kapsułki  48 kaps.

Trudno dostępny w aptekach

 

Pierzga kapsułki | 48 kaps.


Dowiedz się więcej

Rodzaj: suplement diety

Podmiot odpowiedzialny: SPEC.PRZED.ROL.-PROD. GAL L.P.M.Ł. SP.J.


Opis produktu Pierzga

Kiedy stosujemy Pierzga?

Pierzga pszczela to przetworzony przez pszczoły pyłek kwiatowy. Pomaga wspierać odporność i witalność organizmu. Przyczynia się do dobrego funkcjonowania przewodu pokarmowego. Zawiera związki o działaniu antyoksydacyjnym, co pomaga utrzymać optymalny status antyoksydacyjny organizmu. Pyłek kwiatowy oraz błonnik jabłkowy (pokarmowy) pomagają utrzymać prawidłowe stężenie cholesterolu we krwi.


Jaki jest skład Pierzga?

Pierzga pszczela, błonnik jabłkowy, otoczka kapsułki (żelatyna pochodzenia zwierzęcego)

Zawartość składników na zalecaną dzienną porcję produktu

 

2 kapsułki

6 kapsułek

Pierzga

Błonnik jabłkowy

500 mg

500 mg

 1500 mg

 1500 mg


Pierzga zalecane spożycie

3 razy dziennie po 2 kapsułki przed posiłkiem. Po 2-3 miesiącach stosowania zaleca się zrobić 2-tygodniową przerwę w przyjmowaniu preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.


Skład


Interakcje Pierzga z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.


Interakcje Pierzga z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.


Grupy

  • Przeziębienie - preparaty wspomagające i wzmacniające odporność
  • Błonnik
  • Odporność
  • Trawienie
  • Antyoksydanty

Dodatkowe informacje

Wybierz interesujące Cię informacje:

Informacje o kodach BLOZ oraz możliwości współpracy z BLOZ dostępne są pod adresem BLOZ.pharmind.pl.