Kasztanowy Żel z rutyną interakcje ulotka żel  400 g

Trudno dostępny w aptekach

 

Kasztanowy Żel z rutyną żel | 400 g


Dowiedz się więcej

Rodzaj: kosmetyk

Podmiot odpowiedzialny: VIRDE POLSKA SP. Z O.O.


Opis produktu Kasztanowy Żel z rutyną

Kiedy stosujemy Kasztanowy Żel z rutyną?

Zastosowanie: do pielęgnacji i masażu skóry kończyn dolnych przy rozszerzonych naczynkach, „pajączkach” i uczuciu "ciężkich nóg".

Kasztanowy Żel z rutyną - działanie

Żel z kasztanowca i rutyny przeznaczony jest do pielęgnacji zmęczonej i skłonnej do „pajączków” lub rozszerzonych naczynek skóry nóg. Zawarte w wyciągu z kasztanowca saponiny oraz rutyna mają właściwości ochronne i przeciwzapalne. Preparat wpływa kojąco na napiętą i wrażliwą na dotyk skórę, zwiększa jej elastczność. Zmniejsza uczucie „ciężkich nóg”. Skóra nóg po aplikacji żelu nabiera świeżego i zrelaksowanego wyglądu.

Jaki jest skład Kasztanowy Żel z rutyną?

Woda, glikol propylenowy, ekstrakt z kasztanowca zwyczajnego, gliceryna, karbomer, fenoksyetanol, etyloheksylogliceryna, rutyna, uwodorniony olej rycynowy, alkohol benzylowy, sorbinian potasu, substancja perfumująca, trietanoloamina.

Kasztanowy Żel z rutyną - stosowanie

Sposób użycia: Nanieść odpowiednią ilość żelu na skórę (tyle, ile jest w stanie wchłonąć). Regularne stosowanie zwiększa efekt działania. Przy znaczących dolegliwościach zaleca się stosowanie kilka rayz dziennie.

Interakcje Kasztanowy Żel z rutyną z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.


Interakcje Kasztanowy Żel z rutyną z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.


Inne opakowania Kasztanowy Żel z rutyną


Grupy

  • Skóra normalna

Dodatkowe informacje

Wybierz interesujące Cię informacje:

Informacje o kodach BLOZ oraz możliwości współpracy z BLOZ dostępne są pod adresem BLOZ.pharmind.pl.