ALCINA

Alcina Cashmere Krem do twarzy interakcje ulotka krem - 50 ml

Alcina Cashmere Krem do twarzy

krem | - | 50 ml
kosmetyk
Cena zależna od apteki
Brak informacji o dostępności produktu

Ulotka


Alcina Cashmere Krem do twarzy - działanie

Wygładza suchą i uszkodzoną skórę zimą. Krem z cennym ekstraktem kaszmiru, odżywia i relaksuje - zimne dni nie uszkodzą już nam skóry.


Jaki jest skład Alcina Cashmere Krem do twarzy?

INCI

AQUA, UREA, PENTYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE,

OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE,

TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, DIMETHICONE, PARFUM, PHENOXYETHANOL,

TROMETHAMINE, ALLANTOIN, HYDROLYZED KERATIN, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, LIMONENE, UBIQUINONE, GERANIOL, SORBIC ACID, COUMARIN.

Obowiązującą jest lista substancji składowych na oryginalnym opakowaniu!


Alcina Cashmere Krem do twarzy - stosowanie

Sposób użycia:

Dla optymalnej ochrony zimowej: Stosować rano i wieczorem na skórę twarzy, szyi i dekoltu - unikanie konturów oczu.

Dawka:
-
Postać:
krem
Działanie:
Zewnętrzne, Miejscowe
Temp. przechowywania:
od 2.0° C do 25.0° C
Podmiot odpowiedzialny:
ALCINA COSMETIC POLSKA
Grupy:
Skóra sucha/wrażliwa
Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
Gotowy, Kosmetyk
Dostępność:
Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne, Sklepy ogólnodostępne
Podawanie:
Naskórnie
Wydawanie:
Sprzedaż odręczna
Rejestracja:
Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
Opakowanie handlowe:
50 ml

Interakcje Alcina Cashmere Krem do twarzy z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.

Interakcje Alcina Cashmere Krem do twarzy z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego kosmetyku należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.

Najnowsze pytania dotyczące Alcina Cashmere Krem do twarzy


Wybierz interesujące Cię informacje: