
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Wsparcie prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego.
Magnez
? Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i mięśni.
? Pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów.
? Pomaga w utrzymaniu równowagi elektrolitowej.
Mioinozytol
Substancja należąca do witamin z grupy B.
Colostrum (siara krowia)
Źródło składników aktywnych wspierających wchłanianie innych związków, np. żelaza.
Ekstrakt z brokułu (w tym sulforafan)
Aktywny biologicznie związek chemiczny z grupy izotiocyjanianów.
Cynk
? Przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu witaminy A.
? Pomaga zachować zdrowe włosy, paznokcie oraz skórę.
? Pomaga chronić komórki przed stresem oksydacyjnym.
Żelazo
? Pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
? Pomaga w prawidłowym transporcie tlenu w organizmie.
? Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Selen
? Pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
? Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
? Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu tarczycy.
Foliany
? Pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
? Pomagają w prawidłowej produkcji krwi.
? Przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Zalecana dzienna porcja
ProtectMe Immune+
2 razy dziennie po 2 kapsułki - między posiłkami
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: