HYALOBARRIER GEL

Hyalobarrier Gel interakcje ulotka żel - 3 strzyk. po 10 ml

Hyalobarrier Gel

żel | - | 3 strzyk. po 10 ml
wyrób medyczny
Cena zależna od apteki
Brak informacji o dostępności produktu

Ulotka


Kiedy stosujemy Hyalobarrier Gel?

Wyrób medyczny klasy III. HYALOBARRIER® Gel jest sterylnym, przezroczystym i bardzo lepkim żelem uzyskiwanym przez kondensację kwasu hialuronowego, który jest jednym z głównych składników ludzkiej tkanki łącznej oraz nabłonkowej i międzybłonkowej. Dzięki lepkości HYALOBARRIER® Gel doskonale przywiera do powierzchni tkanki i ściany jamy brzusznej, tworząc barierę separującą tkanki podczas fazy regeneracji po zabiegu chirurgicznym. Żel jest całkowicie wchłaniany siedem dni po zastosowaniu.
Substancja czynna:
Acidum hyaluronicum
Dawka:
-
Postać:
żel
Działanie:
Wewnętrzne
Podmiot odpowiedzialny:
NORDIC PHARMA S.R.O.
Grupy:
Preparaty na stawy
Typ produktu i informacja o imporcie dla leków:
Gotowy, Wyrób medyczny leczniczy
Dostępność:
Szpitale, Apteki szpitalne, Apteki otwarte, Punkty apteczne, Sklepy zielarsko-medyczne
Wydawanie:
Sprzedaż odręczna
Rejestracja:
Zezw.(GIS,PL/DR,HŻ,RK,DEK.,CPNP)
Opakowanie handlowe:
3 strzyk. po 10 ml

Podobne produkty z tą samą substancją czynną

Cicatridina interakcje ulotka globulki dopochwowe -
globulki dopochwowe | - | 10 glob. po 2 g
wyrób medyczny
Dostępny w ponad połowie aptek
Artelac Rebalance interakcje ulotka krople do oczu -
krople do oczu | - | 10 ml
wyrób medyczny
Dostępny w ponad połowie aptek
Biolevox HA One interakcje ulotka żel dostawowy -
żel dostawowy | - | 1 amp.-strz. po 4.8 ml
wyrób medyczny
Trudno dostępny w aptekach

Interakcje Hyalobarrier Gel z innymi lekami

Ten wyrób medyczny zażywany jednocześnie z innymi lekami może mieć negatywny wpływ na twoje zdrowie.

Interakcje Hyalobarrier Gel z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego wyrobu medycznego należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.

Najnowsze pytania dotyczące Hyalobarrier Gel


Wybierz interesujące Cię informacje: