
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 968 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 968 aptekach
Składniki suplementu diety EkaVit Multiwitamina Plus pomagają między innymi w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego(witaminy: A, B6, B12, C, D, kwas foliowy).
Składniki: sok z bulw buraka ćwikłowego z zagęszczonego soku (49,2%), sok z owoców aronii (30,2%) z zagęszczonego soku, sok z owoców czerwonego winogrona (19,3%) z zagęszczonego soku, mieszanka witaminowa: witamina A (octan retinylu), witamina D (cholekalcyferol), witamina E (octan DL-alfa-tokoferylu), witamina K (fitomenadion), witamina C (kwas L-askorbinowy), tiamina (monoazotan tiaminy), ryboflawina (ryboflawiny 5´-fosforan sodowy), niacyna (amid kwasu nikotynowego), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy), witamina B12 (cyjanokobalamina), biotyna (D-biotyna), kwas pantotenowy (D-pantotenian wapnia); ekstrakt z owoców camu camu (Myrciaria dubia) standaryzowany na naturalną witaminę C, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, ekstrakt z liści szpinaku (Spinacia oleacera L.) 20:1, ekstrakt z owoców gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium L.) standaryzowany na naturalne bioflawonoidy CBC.
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu.
Kobiety w ciąży i okresie karmienia piersią przed zastosowaniem powinny skonsultować się z lekarzem.
Zalecana porcja do spożycia: 50 ml dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przed użyciem każdorazowo wstrząsnąć. Na dnie butelki może wytrącać się osad pochodzenia naturalnego.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: