
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Składniki: Łuski babki jajowatej (Plantago ovata Forsk.), inulina z cykorii (Cichorium intybus L.), bakterie: Lactobacillus acidophilus LA02 oraz Bifidobacterium animalis subsp. Lactis BS01.
Składniki | Zawartość w 5 g | Zawartość w 10 g |
Babka jajowata | 3,2 g | 6,4 g |
Inulina | 1,62 g | 3,24 g |
Żywe kultury bakterii: Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium animalis lactis | 0,25x108jtk* 0,25x108jtk* | 0,5x108jtk* 0,5x108jtk* |
*jtk- jednostka tworząca kolonię
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: