Bez Czarny Owoc interakcje ulotka zioła do zaparzania  50 g

Trudno dostępny w aptekach

 

Bez Czarny Owoc zioła do zaparzania | 50 g


Dowiedz się więcej

Rodzaj: środek spożywczy
Substancja czynna: Sambuci fructus
Podmiot odpowiedzialny: KRAKOWSKIE ZAKŁ. ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.


Opis produktu Bez Czarny Owoc

Kiedy stosujemy Bez Czarny Owoc?

Środek spożywczy polecany do sporządzania herbatek, doskonałych do spożycia jako gorący napój, szczególnie w okresie jesienno-zimowym.

Bez Czarny Owoc - działanie

Owoc bzu czarnego jest naturalnym bogactwem dla organizmu. Korzystnie wpływa na pracę nerek, działa napotnie. Wspomaga odporność organizmu. To znany i ceniony antyoksydant. Dodatkowo pomaga w utrzymaniu wagi.


Jaki jest skład Bez Czarny Owoc?

Owoc bzu czarnego (Sambuci fructus) – 100%.

Wartość odżywcza 100g produktu. Energia 438kJ/105kcal. Tłuszcz: 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g; węglowodany: 19g, w tym cukry: 6g; białko: 3,6g; sól: 0g.


Bez Czarny Owoc - stosowanie

Sposób użycia:

1-2 łyżeczki owoców zaparzać wrzącą wodą (200 ml) pod przykryciem. Pić po ¼ szklanki 3-4 razy dziennie.


Bez Czarny Owoc – jakie środki ostrożności należy zachować?

Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.


Przyjmowanie Bez Czarny Owoc w czasie ciąży

Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.


Interakcje Bez Czarny Owoc z innymi lekami

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.


Interakcje Bez Czarny Owoc z żywnością

Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego produktu należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.


Grupy

  • Przeziębienie - preparaty wspomagające i wzmacniające odporność

Podobne produkty z tą samą substancją czynną


Dodatkowe informacje

Wybierz interesujące Cię informacje:

Informacje o kodach BLOZ oraz możliwości współpracy z BLOZ dostępne są pod adresem BLOZ.pharmind.pl.