
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 955 aptekach
Cynk i selen pomagają zachować zdrowe paznokcie.
Mangan pomaga w prawidłowym tworzeniu tkanek łącznych, w tym płytki paznokcia.
Molibden przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu aminokwasów siarkowych, wpływających na zdrowe paznokcie.
Skład:
Składnik aktywny |
Zawartość w 2 żelkach |
Ekstrakt ze skrzypu polnego, w tym krzemionka |
60 mg 4,2 mg |
Witamina C |
40 mg (50% RWS*) |
Witamina E |
12 mg (100% RWS*) |
Cynk |
5 mg (50% RWS*) |
Mangan |
2 mg (100% RWS*) |
Witamina B6 |
1,4 mg (100% RWS*) |
Witamina A |
800 µg (100% RWS*) |
Kwas foliowy |
200 µg (100% RWS*) |
Selen |
55 µg (100% RWS*) |
Molibden |
50 µg (100% RWS*) |
Witamina B12 |
2,5 µg (100% RWS*) |
* procent Referencyjnej Wartości Spożycia
Składniki: syrop glukozowy, cukier, woda, żelatyna wieprzowa, mieszanka witaminowo-mineralna: ekstrakt z ziela skrzypu polnego (Equisetum arvense L.), kwas L-askorbinowy, octan DL-alfa-tokoferylu, cytrynian cynku, octan retinylu, siarczan manganu, selenian (VI) sodu, maltodekstryna, cyjanokobalamina, chlorowodorek pirydoksyny, kwas pteroilomonoglutaminowy, molibdenian (VI) sodu; regulator kwasowości – kwas cytrynowy, stabilizator – sorbitole, olej roślinny słonecznikowy, barwnik – karmin, aromat czarnej porzeczki naturalny z innymi aromatami naturalnymi, barwnik – karmel amoniakalny, substancja glazurująca – wosk carnauba.
Stosuj 2 żelki dziennie. Przed połknięciem dokładnie pogryź. Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas stosowania tego suplementu diety należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: