
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 962 aptekach
Sprawdzamy dostępność
leków w 10 962 aptekach
Suchy syrop glukozowy, rafinowane oleje roślinne (średniołańcuchowe triglicerydy (olej kokosowy i/lub olej palmowy), olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego, olej rzepakowy, olej słonecznikowy), błonnik pokarmowy (oligofruktoza (sc-FOS), inulina (lc-FOS)), L-asparaginian L-argininy, L-leucyna, octan L-lizyny, L-glutamina, L-prolina, L-walina, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym), L-izoleucyna, glicyna, L-treonina, wodorofosforan dipotasu, L-fenyloalanina, L-tyrozyna, L-seryna, L-histydyna, L-alanina, wodorofosforan wapnia, cytrynian potasu, chlorek sodu, węglan wapnia, diwinian choliny, L-cystyna, glicerofosforan wapnia, L-tryptofan, cytrynian wapnia, chlorek magnezu, L-metionina, olej z Crypthecodinium cohnii, fosforan wapnia, olej z Mortierella alpina, L-asparaginian magnezu, inozytol, kwas L-askorbinowy, przeciwutleniacze (lecytyny (lecytyna słonecznikowa), palmitynian L-askorbylu), tauryna, Bifidobacterium breve M-16V, siarczan żelaza(II), siarczan cynku, L-karnityna, octan DL-alfa-tokoferylu, sól sodowa 5’-monofosforanu urydyny, 5’monofosforan cytydyny, nikotynamid, D-pantotenian wapnia, sól sodowa 5’-monofosforanu inozyny, 5’monofosforan adenozyny, sól sodowa 5’monofosforanu guanozyny, siarczan miedzi(II), monoazotan tiaminy, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, octan retinylu, jodek potasu, siarczan manganu, kwas pteroilomonoglutaminowy, fitomenadion, selenian(IV)sodu, chlorek chromu(III), molibdenian(VI) sodu, D-biotyna, cholekalcyferol, cyjanokobalamina.
Bifidobacterium breve M-16V 1 x 1010 CFU/100g.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas spożywania tej żywności specjalnego przeznaczenia wraz z innymi lekami dochodziło do jakichkolwiek interakcji, mających negatywny wpływ na zdrowie.
Nie posiadamy informacji wskazujących, aby podczas spożywania tej żywności specjalnego przeznaczenia należało unikać jakichkolwiek produktów żywnościowych.
Wybierz interesujące Cię informacje: