Awatar

magister farmacji Agnieszka Król-Kasprzak

 99  40

Farmaceuta z apteki w Łodzi


Czy chcesz wysłać pytanie do apteki,
w której pracuje ten farmacueta?


Informacje

Ten farmaceuta nie dodał jeszcze żadnych informacji o sobie.

To Twój profil? Zaloguj się na konto i napisz o sobie kilka zdań, aby pacjenci mogli cię lepiej poznać.


Odpowiedzi na pytania pacjentów

Dzień dobry mam takie pytanie, córka piję mleko bebiko pepti DHA 1 i potrafił ulać co dwa trzy karmienia. Co jakiś czas potrafi chlusnąć, wizytę u pediatry mam dopiero w piątek.

Kobieta, 29 lat

dzień dobry, przede wszystkim w jakim wieku jest dziecko? u maluchów ulewanie pokarmu jest rezeczą normalną z powodu niedojrzałości układu pokarmowego. ulewwania pwinny ustać po 3-4 miesiącu życia. każdy niepokojący państwa objaw warto jednak konsultowac z lekarzem.

 1

Zobacz wszystkie odpowiedzi

Witam. W jaki sposób podawać revita nerw 2,5 letniemu dziecku ,który nie połknie kapsułki ?

Dotyczy ulotki Revitanerw

Kobieta, 2 lata

dzień dobry, kapsułkę można naciąć i wycisnąć zawartość na łyżeczkę.

 0

Zobacz wszystkie odpowiedzi

Czy po 12 godzinach of zazycia dicloduo 75mg move wziac ketonal forte. Dziekuje za pomoc

Dotyczy ulotki Ketonal forte

Mężczyzna, 56 lat

dzień dobry, po takim czasie spokojnie można przyjąć ketonal. czas pomiędzy lekami przeciwbólowymi nie pownien być krótszy niż 4-6 godzin.

 1

Zobacz wszystkie odpowiedzi

czy ten krem moze byc pomocny przy leczeniu tzw trudnych ran /rana na podudziu po zadrapaniu saczy sie owrzodzenie trwa juz 2 miesiac/ przyjmuje warfin 6mg

Dotyczy ulotki Pliazon

Kobieta, 62 lata

dzień dobry! warto by było skonsultowac ranę z chirurgiem oraz zapytać lekarza o zmianę leczenia przeciwzakrzepowego. na pewno pomocne będą opatrunki chłonne ze srebrem, dostępne równiez bez recepty w aptece.

 0

Zobacz wszystkie odpowiedzi

Dzień dobry. Czy w przeziębieniu można stosować u dzieci (katar, nieżyt nosa)

Dotyczy ulotki Nebbud

Kobieta, 4 lata

dzień dobry, sterydowych leków wziewnych nie wolno stosować bez konsultacji z lekarzem, przy lekkim przeziębieniu jest to zdecydowanie zbyt silny lek.

 0

Zobacz wszystkie odpowiedzi